HNB te�ajna lista
14.08.2020
Prodajni
CAD CAD
1
4,790777
GBP GBP
1
8,292750
USD USD
1
6,337639
EUR EUR
1
7,499963
$ Odabir valute
= Odabir valute

Uređenje multinacionalnog kulturnog centra u Vojniću

opremanje kino dvorane 3D platnom i projektorom, uređenje pozornice i gledališta

 

Nositelj projekta: Općina Vojnić

Vrijednost projekta: 838.832,69

 

Ministarstvo kulture

Program izgradnje, rekonstrukcije, adaptacije i opremanja kulturne infrastrukture u 2019. godini

Sufinancirani iznos: 300.000,00

 

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje

Program usmjeravanja i rasporeda sredstava za poticanje održivog povratka na potpomognutim područjima i područjima posebne državne skrbi kroz financijsku potporu jedinicama lokalne samouprave u 2019. godini

Sufinancirani iznos: 214.486,83

 

Opis projekta: Cilj projekta je opremanje kino dvorane kino platnom i projektorom kako bi stanovništvo općine Vojnić kvalitetnije provodilo svoje slobodno vrijeme i obogatilo svoj kulturni život. Ostali ciljevi su razvoj kulturne infrastrukture kojom će se stvoriti prostor za kino projekciju, stavljanje u funkciju prostora kino dvorane koji će između ostaloga služiti i u školske svrhe. Aktivnosti na programu svode se na nabavu filmskog platna i projektora..

Sanacijom se predviđa izmjena kompletne konstrukcije poda pozornice, te izmjena i postava zastora iza i ispred pozornice.

Sjedalice je potrebno demontirati, presvući novim platnom i ponovno pričvrstiti u prethodno sanirani pod. Pod postojećeg prostora će se sanirati rušenjem slojeva koji su dotrajali. Predviđa se i kompletna rekonstrukcija struje i rasvjete, zbog opasnosti za korisnike i nedovoljnog osvjetljenja sjedećeg prostora. Urediti će se i garderoba iza pozornice na način da se izmjene postojeći podovi od tepisona, poprave prozori i zidovi koji su oštećeni od vlage, te postave ogledala i vješalice za odjeću.

 

Rok: prosinac 2019. godina

 

Linkovi:

http://novosti.hr/potpisani-ugovori-za-projekte-na-potpomognutim-podrucjima/


RSS