HNB te�ajna lista
21.09.2020
Prodajni
CAD CAD
1
4,846110
GBP GBP
1
8,279413
USD USD
1
6,379690
EUR EUR
1
7,559932
$ Odabir valute
= Odabir valute

Kolegij župana i potpisivanje Sporazuma o zajedničkom sufinanciranju gradnje 1. etape ispostave Županijskog zavoda za hitnu medicinu u Vojniću 

15.09.2020
Nakon Kolegija župana, koji je održan u prostoru kina u Domu kulture u Vojniću, u prostoru Vijećnice u Općini Vojnić, potpisan je Sporazum o zajedničkom sufinaciranju gradnje 1. etape ispostave Županijskog zavoda za hitnu medicinu u Vojniću. Sporazum je potpisan od strane zamjenice Župana koja obnaša dužnost Župana Martine Furdek-Hajdin, načelnika Općine Vojnić Nebojše Andrića i ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije Nikše Antice. Uz spomenute potpisnike, svečanosti potpisivanja nazočili su: zastupnica u Hrvatskom saboru Nada Murganić, ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu dr. Maja Grba-Bujević, zamjenici župana Vesna Hajsan-Dolinar i Mirko Martinović, županijski pročelnici, predstavnici Općine Vojnić i zamjenik ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije Perica Vucelić. Spomenutim Sporazumom Karlovačka županija će sudjelovati sa sredstvima u visini od 300 tisuća kuna, a Općina Vojnić sa 400 tisuća kuna u realizaciji navedene faze.

Općina Vojnić - Projekti u tijeku 

09.09.2020
U općini Vojnić u tijeku je obnova Dječjeg vrtića Vojnić u okviru Projekta "Rekonstrukcija i opremanje Dječjeg vrtića Vojnić" čija je vrijednost  3.233.525,00 kuna. Realizacijom ovog Projekta dobiti ćemo kvalitetan, prostran i ugodan prostor za naše najmlađe u kojem će bezbrižno i uz igru provoditi svoje vrtičke i predškolske dane.

Općina Vojnić, postavila je na prostoru parkinga ispred Općine, punionicu za električna vozila, koja je izgrađena u sklopu Projekta "Izgradnaj javne elektro-punionice za vozila" čija je vrijednost 111.187,63 kuna. Projekt je sufinanciran od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Igradnjom punionice, Općina Vojnić unaprijedila je sadržaje svoje infrastukture, a sa krajnjim ciljem privlačenja turista i posjetitelja u naš kraj. 

APN - Objavio javni poziv za kupnju gotovih stanova 

04.09.2020
Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama - APN, objavila je Javni poziv za prikupljanje ponuda za kupnju gotovih stanova. 
Rok za slanje ponuda je do 18. rujna 2020. godine.

Općina Vojnić objavila je Javni natječaj za prodaju poljoprivrednog zemljišta 

02.09.2020
Općina Vojnić raspisala je Javni natječaj za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području općine Vojnić. Sve o navedenom natječaju možete pronaći na: Natječaji/Javni poziv .

Održan sastanak Stožera civilne zaštite u Vojniću 

31.07.2020
Danas je u Općini Vojnić održan sastanak Stožera civilne zaštite, na kojem su iznesene informacije dobivene od strane Stožera iz Karlovca o novo nastaloj situaciji, odnosno jednoj oboljeloj osobi na području općine Vojnić. 

Utvrđeno je da za sada na području naše općine imamo jednu oboljelu osobu i četiri osobe u izolaciji, te se očekuje rast broja zaraženih i osoba u izolaciji. Stožer apelira na stanovništvo da se drže preventivnih mjera vezano za održavanje higijene ruku, nošenja maski te držanja distance odnosno da se smanje socijalni kontakti na minimum kako bi se spriječilo širenje epidemije. Ravnateljica Doma zdravlja, napomenula je da od danas Dom zdravlja uvodi nove mjere, te moli korisnike za razumijevanje i strpljenje.

Podijeljena Javna priznanja Općine Vojnić 

28.07.2020
U prostoru Lovačkog doma "Muljava", podijeljena su jučer Javna priznanja Općine Vojnić, zaslužnim osobama i institucijama. Kako se zbog epdemije korona virusom, nije mogla održati Svečana sjednica Općinskog vijeća povodom Dana općine Vojnić, javna priznanja podijeljena su u sklopu 34. sjednice Općinskog vijeća.

Zahvale su dodijeljene:  Hrvatskim vodama, ispostava Karlovac, Cestama Karlovac d.d., Ivici Josipoviću,  i Vlasti Novosel, ravnateljici Doma zdravlja Vojnić.
Proznanja su dobili: Marin Zolota, učenik Osnovne škole Vojnić i Sanela Klasan, predsjednica NK "Vojnić 95"

OBAVIJEST - Vodovod i odvodnja Vojnić d.o.o. 

23.07.2020

Upozoravaju se građani, koji su korisnici javne vodoopskrbe, ukoliko koriste vodu iz lokalnih vodovoda da HITNO izvrše fizičko razdvajanje tih cjevovoda. Ne postupanje po ovom upozorenju može imati za posljedicu:

- Kontaminaciju vode javnog isporučitelja vodne usluge

- Punjenje mreže i vodosprema lokalnih vodovoda i stvaranje nepotrebnih troškova vlasniku priključka

- Odgovornost za odstupanje parametara utvrđenih analizom od maksimalno dozvoljenih koncentracija određenih PRAVILNIKOM O PARAMETRIMA SUKLADNOSTI VODE ZA LJUDSKU POTROŠNJU.

Napominjemo da je prema pravilniku o Općim i tehničkim uvjetima isporuke vodnih usluga (Glasnik Općine Vojnić 09/17 od 11.07.2017.) interna vodovodna mreža (iza vodomjera) u nadležnosti korisnika priključaka odnosno vlasnika građevine.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Vodovod i odvodnja Vojnić d.o.o.

Direktor Miloš Musulin                                                                                                                                   

ANKETA za poljoprivredna gospodarstva 

15.07.2020

Karlovačka županija u suradnji s Javnom ustanovom Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije (JURRA KŽ), s ciljem razvoja i unapređenja poljoprivredne proizvodnje i ruralnog područja, prikuplja podatke o potrebama povećanja skladišnih, prerađivačkih i drugih infrastrukturnih kapaciteta kao i potrebama udruživanja proizvođača radi boljeg pozicioniranja na tržištu.

Prikupljanje podataka vršit će se do 17. 08.2020. putem ankete na linku:

https://forms.gle/vNxLibDAhZchwmeK6

Najbolji učenici kod načelnika 

14.07.2020
U prostoru TDC-a u Domu kulture u Vojniću, načelnik Općine Vojnić, održao je danas prijem za najbolje učenike Osnovne škole Vojnić za školsku godinu 2019./2020. Na početku svog obraćanja, obratio se riječima dobrodošlice i uputio im čestitke za njihov trud i uspjeh. U kratkom razgovoru pričali su o iskustvima škole na daljinu, njihovim prijedlozima za našu općinu te o njihovoj budućnosti, osobito osmaša, koji se ove godine opraštaju sa osnovnom školom. Na kraju druženja uručene su im prigodne nagrade.

Općina Vojnić dobila Priznanje za transparentnost općinskog proračuna 

13.07.2020

Institut za javne financije predstavio je 1. srpnja 2020. godine rezultate najnovijeg ciklusa istraživanja transparentnosti proračuna županija, gradova i općina. Istraživanjem je bilo obuhvaćeno svih 576 lokalnih proračuna u Republici Hrvatskoj unutar kojeg se utvrđivala količina i pravovremenost objavljenih dokumenata te kvaliteta službenih internetskih stranica lokalnih jedinica. Općina Vojnić osvojila maksimalan broj bodova i time zaslužila Priznanje za transparentnost općinskog proračuna.

RSS
str. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > ...12